Pages

7 December 2012

Edisi Promosi : Plaza Angsana

Ada hal yang tak dpt dielakkan.
Jadi, 2,3 ari takde entry gamaknya.
Dari itu, blog ini ditinggalkan dgn publisiti yg berkaitan ofis ai je lah yer.

Satu.
Keterangan lanjut : Kraftangan

Pada sesapa yg berada di Johor - boleh la datang yer.
Ni kira mini HKK gak ni.
Tahun lps aku kena bertugas masa perasmian
Tp tahun ni mintak pelepasan.
Perasmian bebetul masa befday aku. Mana bolehhhh... muahahaha. Takde lah.. sebuk wat asaimen lagi neh. Byk lagi yg belum hantar. Kelas dah nak abis, asaimen blum siap. Acena?

Dua.
Pada yg tgh mencarik2 kerja.
Sila la beli paper Utusan Ahad ni (Mingguan) ari Ahad ni.
Ada la 3 jawatan kat situ (Nama jawatan tu, tak leh la gitau lagi kan. Hihiw.)
Kalo takde apa2 masalah, Insyaallah ada la keluar (ni kira 1st time me n my team kuarkan iklan jawatan kosong kat paper. Kiterang trus je berurusan dgn Utusan Media n Sales)
Kalo tak keluar - pitam! Hahahaha.

So, itu saja. Happy weekend (walo weekend aku tak berapa nak happy sgt ni. Sobsss)

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign