Pages

17 December 2012

Edisi Pisau Stoberi

Kui kui kui.

Rupanya aku masih tak boleh meninggalkan habit aku yg tak-boleh-tengok-produk-ada-stoberi ni. Bila tgk ada je stoberi, misti rasa cam nak lah. nak lah.
Akibatnya terbeli ini kat white.my.

Tak memasal. Entah2 kat kedai luar berapa hinggit je nih.
Bukan nak pakai pun. Lagipun retu dah ada pisau kalerful yg beli kat IKEA tu.

Saja, nak letak2 kat dapur. Muahahaha.
Dan mmg dah plan nak tempah cover peti ais - coway - bekas beras dengan corak kain stoberi gak. Tp tak terbuat lagi. Nak tempah kat orang yg buat cushion cover aku tu ari. Bes. Pandai dia buat. Kejap je.

Byk gak menda unik2 kat white.my ni.

Retu derang kata jgn beli sbb salu ada poblem site ni. Lambat hantar lah apa lah. Entah. Nasib2 la kot. Retu aku dah beli gak satu. Oke je sampai.
Gitu gak ngan Zalora. Org kata macam2. Tp retu, aku order, tak smpai 24jam smpai pun.
Nasib. Nasib.
Beli online gitu lah lumrahnya. 
Takpe lah. Bukan aku beli hok ratus2 pun.

Hok murah2 camni je.
Selain ni, aku beli gak pokok yg boleh letak gmbr.
Nak letak kat meja consul. Hihiw.

Nak tgk yg unik2 lelain buleh la tgk kat white.my

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign