Pages

4 December 2012

Edisi Watson Music Festival

Rasa seme orang pun ada dpt tiket ni kan.

Bukan susah nak dpt - utk members-beli barang kat Watson rega RM60, dpt satu tiket yg kononnya rega RM999. Haha. Ko mampu nak percaya??
Katanya duduk kat member zone - which ada layout blkg tiket ni. Konon cam dekat la ngan pentas.

Yg pepeliknya kat FB ramai plak nak jual tiket ni smpai beratus2.
Senangnya untung atas angin yer. 
Tp biarlah. Tu rezeki mereka lah.

Cuma skrg ni, aku sendiri tgh duk pikiaq pikiaq, nak p ke tak?
Eh. Tetiba aku nak g konsert plak kan. Motip??
Motipnya konon cam celebrate befday la sbb concert ni on 15 Dec. A day after my befday la kan. 
Tapi bukan bes sgt pun. Ada miss Nina.

Nak pegi ke taknak?
Tp kalo aku taknak pegi pun, aku let go je tiket ni cara pree.
Takde de nak jual2 ratus2. 
Dgn syarat ko mai la amik kat aku. Huhu.

*dalam masa yg sama mmg ada terpikir - ini mmg bukan 'lifestyle' aku. Tp terpikir juga - sekali sekala. Haha :P
**rasa cam nak gi tgk bola lah Ahad ni kat stadium. Amacam?? hihi. T-shirt rimau malaya lama dah ada ni. Hiwhiw. Tp tiket cam mencekik je rega dia. Hoho.

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign