Pages

21 October 2013

Jawatan Kosong Kraftangan Malaysia

Agensi di bawah Kementerian Pelancongan & Kebudayaan.
Untuk keterangan lanjut kepada yang berminat, boleh layari laman web kraftangan
Tarikh tutup permohonan : 4 November 2013

p/s : Mungkin agak sukar nak masuk portal kami (Kraftangan) ni lantaran 'traffic congestion'. (tetiba hit plak portal kraf). Maaf atas segala kesulitan. Tp sesiapa yg nak borang dan syarat permohonan, boleh la emel ke saya. Insyaallah..saya akan bantu utk emel kan semula borang dan syarat. 


***********
Pitam nih. Dah la aku ada family trip end of November tu.
Dgn nak buat shortlisted lagi, interview lagi.
Huwaaa.... takut nyaaa cuti tak approved... tapi kalau lepas pun cam tak sedap perut jugak tinggalkan kerja nih. Aduyai....

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign