Pages

28 October 2013

Melawat Baby Mira

Ini cerita last week. Tp kat instagram dah jaja la gmbr ni seme pun.

Melawat baby Mira. Mira ni staff kat HR Dept gak.
Jadi, pergi. Kata orang.... amik berkat *yes, walau aku TTC'ian, but then, I'm not having prob nak tgk baby baru ke apa... walau masa tu rerakan lain akan cerita pengalaman derang.. tp bebuat dek' ja. Everything should be oke lah. Takkan la nk suruh orang 'diam..oooii.. diam lah.. jangan la cerita...' Haish.. 

Bos kasik kuar awal sebelum lunch. Dkt je umah dia. Ampang sajer..
Baby Alisha (nama penuh lupa la plak.. maafkan che da ye)

Masa ni kiterang ni baby baru 3 hari.. eh..ye ke.. tapi kurang 1 week la.
Memula aku taknak angkat baby tu. Takuttt.... maklum la ai kan masih 'remaja'. Kuikuikui.
Tapi, dah derang suruh juga, jadi meh la..meh ai angkat. Hihi. Udah la ber selendang tok ti kan. Hihi.

Apa pun, tahniah Mira.. atas kelahiran baby girl ke dua ini (ni anak no. 3 beliau).
Dengan harapan. Moga kakak mu ini akan turut jejak mu nanti. Insyaallah......

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign