Pages

25 October 2013

Currently Addicted : Garden Mania

Aku tak main candy crush, segala diamond dash apa seme tu (tlg jangan otomatik invite saya dgn diamond apa seme tu yer.. saya tak main..). 
Aku sker lagi main game yg bila rasa  nak main, main je. Takde nak kena mintak nyawa kat kawan la apa la. Nak kena ada jiran la baru naik level. Ah. Tak kuasa aku. Menyusahkan.

Baik main cari ayat ke, cari menda tersembunyi ke.
Atau.. aku sker mainan yg makin lama makin susah. Huhu.


Cam ini lah.
Memula mmg la cam senang.
Anak2 pun suka.
Konon cam tolak kan je sayur2 yg sama jenis.

Tapi, try lah smpai level 55 (me currently level 56). Aku target nak main sampai level 100 (Download dan start main pada 14 Okt tu ari)
Tu ari aku stuck kat level 51. 3 ari 3 malam tak dpt settle kan. Punahhhh... Namun akhirnya berkat kesabaran.. settle. Haha.

Yang bes sbb dia bukan main ikut tempoh masa. Jadi, takde la stress. Cuma dia ada moves - katakan dia ada 20 moves - so dah abis moves, tapi tak dpt complete kan sayur dia nak tu kira dah failed lah. 

Dia ada bantuan. Boleh potong dari coins yg kita kumpul. Tp aku tak mau guna tu seme. Aku kumpul duit dan guna lah otak yg ada utk dapatkan jenis sayuran yg dia nak tu.

Memang bes. Sila lah donlod if tak tau nak main apa dah. Tp abiskan smpai level 100 oke.

Satu lagi yg aku baru donlod
Buttons and Scissors.
Tapi ini sap sap soi sangat.
Tak mencabar langsung.
Memang ada kena ber fikir. Tapi mudah sgt. Maleh ah. 
Tapi nati nak try hard levels nih. Nak tgk hard ke tak.

Aku suka permainan minda cemni. At least, otak bergerak jugak kan. Huhu.
Sudoku pun ada donlod gak. Cuma lama dah tak main.

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign