Pages

19 October 2013

Nasihat Dr Hamid Arshat

Serba salah. Fikir nak taruk sini ke blog 'sebelah'.
Sbb kalau taruk sini, sure ada ayat cliche 'sabar lah..sabar lah..'.
Bukan. Bukan tak suka ayat bersabar tu.. tp Insyaallah mmg tgh bersabar kot.
Selagi saya ingat rukun Islam... selagi saya percaya tentang Qada dan Qadar Allah, Insya Allah.. bersabar.
Tapi kalau nak cakap bersabar jugak, boleh. 
Tpi mohon ditukar kan jadi 'teruskan bersabar'. Boleh?? Hihi. Chill!

Oke.
Letak sini lah. Ramai yg boleh baca. Letak sana. Hanya 'kita kita' je boleh baca.
Walau ramai je dah baca kat page Dr Hamid kan.



Ada yg aku ikut.
Ada yg tak.
Huhuhuhu.

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign