Pages

14 January 2015

#puanstoberisuka : Bawal Ruffle

Ya..ya.. mmg ketinggalan dah ni.
Lama dah pun orang ber bawal ruffle nih.
Aiols je terlewat.
Tapi, kesah pulak kan. Better late than never omputih kata *tetiba*

Ni kisahnya beli sehelai masa Vendeur Festival kat Matrade tu.
Saja nak menerai. Bila dah menerai, best pulak.
Terus rasa rugi beli sehelai.
Terus order online berhelai helai.
Eh. Takde la berhelai helai sangat.
Tambah 5,6 helai je la.
MyDH kata dia suka je aiols berbawal camtu.
So, mari lah kita menambah koleksi ini.
Tapi, tak buleh byk sangat. Nanti limpahan bawal pulak cam bawal sebelum2 ini.

Ai is suka.
Dah la selesa. Senang bentuk. Murah lak tu.
Ai beli dari benanghijau.com.

Mudah juga berurusan. W.app saja. Elok je layanan.
Dan dia akan check stock dulu ada ke tak kaler kita nak tu.
Ai order 10 helai. 5 helai tu orang punya. Ai punya 5 helai.
Blue Black, Hijau Tebu, Hitam benang pink, Dark Green and Brown.



Kalau beli direct kat kedai dia pun boleh.
Rasa kat Shah Alam pun ada.
Carik kat i.g benanghijau ni [link : benanghijau]

Tu hari, masa banjir, dia buat sale lepas banjir.
Sbb kedainya ada kat Kelantan sana. Wah. Best betul orang sana membeli.

Untuk ini, kakstoberi bagi hashtag #puanstoberisuka.
Nak letak gambar selfie kakstoberi.
Tapi takyah la kot. Dah taruk kat i.g tu hari kan.
Merata rata pulak kan. Udah2 le tu.
Nah ambik gmbr model BH ni je. Comel dan lawa. Dan sedap mata memandang. Hihi.

Memang hakmilik BenangHijau

p/s : Kalau nak tgk cemna cara nak menggaya kan bawal ruffle ni, buleh ke IG tutorial benang hijau. Bermacam gaya yang comel comel buleh buat. Antara contoh nya :
Gaya ni kakstoberi pakai semalam.
Ada diciwikan di IG. Selfie jugek. Hihi.

Ini belum cuba lagi. Isk. Cantik btol model dia.

Ini pun rasanya mudah jugak ni.



4 juta komen

ade 2 helai tudung beli dkt benang hijau dan pernah pergi kedai die dkt bangi..

mane mane gmbr akak selfie tuuu...hehe

saya langsung takda koleksi.. lglah ketinggalan ngee ~~~~ tunggu kekda bg hadiah lah ... hahahaha ...

nak mencuba jugak lah.... ;)))

sy pn suka bawal. tudung instant xsuka xkena ngn muka. bawal ruffle i like

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign