Pages

13 January 2015

#puanstoberikekuching : Teaser



Di saat semua mood back to school, tetiba ai pula sebok nak bercerita hal percutian.
Bosan je kan.
Tak pe lah.
Uols dengan cerita uols.
Ai pun teruskan dengan cerita aiols.
Kalau bosan, takpe lah.. skip dulu. Bulan 10 sok baru buka balik blog ni. 
Haha.

Ke nak cakap macam orang biasa cakap "tak suka buleh unfollow/unfriend"
Haha.
Ai kan..kalau orang cakap camni, mmg ai unfollow je. Walau pun bukan pada ai ditujukan, walau pun ai bukan tak suka tgk ig dia ke apa. Tp dah mmg dimintak orang unfollow, jadi, meh la ai tunaikan. 

Bercuti ke Kuching dari 9 till 12 Januari 2015.
Tapi, masuk ofis terus hadap sesi temuduga.
2 hari.
Jadi, lepas temuduga lah baru aiols buat entry cuti cuti ni.
Sakit kepala pun ye jugak ni.
Cuaca tak elok lah. Air turbulance terok. Mmg tak senang duduk dalam flight.
Mujor lah sekejap je duk dalam flight tu. Kalau lama, mmg tak tau nak kata apa.

Best ke Kuching?
Sbb cuaca tak berapa elok kut, tu yg rasa tak berapa nak best.
Tapi okay ja. As long namanya bercuti, kan?

3 juta komen

Seronoknyer kak sbb alynn tak pernah g sarawak lagik..tak sabar nk tunggu next n3 yeahhh..

janji cuti kak..eheee
yang penting jauh perjalanan...luas pandangan :-)

haaaaa manaaaa kekda tak sabmbung2 lagii cuti2 nii.. hihihihi.. marilah kita bercuti. dah xde ape nak buat HAHAAHHA. .

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign