Pages

16 January 2015

Drama Cinta Ilahi

Setiap hari Jumaat. 9.00 - 10.00 malam.
Lepas tu terus tgk MLM pulak.

Huhu.

Okeh. Drama ni ai follow.
Macam best.
Adaptasi novel ke tidak, ai tak pasti.
Heharap tidak lah kan. Ai macam dah bosan lah asyik semua lah adaptasi dari novel.

Ala..citer ala cliche jugak lah.
Sorang mamat jatuh cinta pada perempuan yang tinggi budi bahasa, ada ilmu agama, anak ustaz.
Tapi sbb cerita ni keluar once a week, jadi, takde lah rasa bosan sgt walau macam kita tahu je lepas ni apa jadi, lepas ni jadi cemna. Macam nak tunggu jugak lah next episode nya.
Drama JS Picture. Takat ni baru 3 episod (ke 4 dah. Tak perasan).

Boleh la.
Boleh di follow.
Tajuk dan jalan cerita agak seiring.
Tidak la tetiba tajuk nampak islamik, istikarah  bagai, tapi entah mana istikarah pun tak tahu.

Mmg lambakan drama lah sekarang ni. TV3 pun terlampau byk drama melayu.
Sbb tu kalau ikutkan mmg nak unsubscribe je pakej Astro skrg ni, tp kalau potong HBO semua tu lagi lah sangap kot. Takkan nak tgk drama melayu je. 

Jadi, ikut kita lah nak tgk yang mana.
Yang pelakon pun, kalau orang kritik tu jangan lah sentap.
Ini sesket nak perli perli balik.

Menyampah pun ada.
Macam bagus2 je. Kalau macam tu perangai, mmg elok tak payah ambik berlakon lah (dan, terus aku unfollow IG - perangai haprak langsung).

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign