Pages

23 January 2013

Salam MaulidurRasul 1434

kredit : here
Selawat dan salam buat nabi junjungan kita Nabi Muhamammad SAW.

Selamat bercuti juga. Harus ada yg cuti direct ya. Sbb cuti nyer sampai senin (for those yg keja kat KL, Johor, N9, Perak, Penang n Selangor)

Me?
Got course lah. 25-27hb. Yaih. Jauh ni nak gi course nye.. nak souvenir?? ahahahahah :P


Bila aku tunjuk memo ni kat instagram my pren - Che Sue kata dia asik tgk aku g course je. A ah. Last year 17hari ya (igt 15, rupanya bila tgk buku log latihan - 17hari) Org nak 7 hari je aku dah berlebih-lebih. Itu mmg bukan course yg sehari je. Seme pun yg amik masa 2-3 hari. Mostly seme pun yg pakej 3 hari 2 malam punya course (=_=")

So, selamat bercuti panjang. Program aku. Sok rasa nak tgk Juvana tu. Atau pun nak g area jalan TAR - carik kain buat baju raya. Twehehehe...

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign