Pages

31 January 2013

Edisi Domino's Pizza : Edisi 1st Time Order


Oke. Saya agak ketinggalan bab ini.
Haha.
Orang dah lama meng order cam ini, aku baru nak ter kial kial.

Haha.
Sebenarnya, kan aku prefer Papa John kalo nak makan pizza. Sbb tu jarang nak order2 gini.
Tp hari ni cam rasa teringin nak try Domino's. Pernah la makan, tipu kalo tak pernah. Salu je makan kat ofis ni. Tp tak penah order sendiri, beli sendiri lah kiranya.

So, register. Dan terus beli.
Bes juga buleh pilih2 pizza, pilih2 topping.
Hihi.
Pastu buleh tracked dia buat apa.
Sekejapan tgk eh, dah smpai delivering. Tak smpat nak tgk dia boxing n packing tu.

Ni masa course tu hari lah. Terpengaruh dgn prof yg bagi talk tu.
Dia duk kata yg Domino's ni laju la apa la. So, aku nak tgk, betul tak dia buleh smpai ofis aku dlm masa setengah jam. 
Mmg buleh la kan. Dah kata ofis aku cam blkg dapur dia ja. Cuma jalan tu sehala ja. Kena buat satu pusingan sket baru nak smpai. Kut dua hala lagi cpt dia smpai kut. 
Aku order online 11.43. Smpai sebelum 12.15. Syabas. Lagi 3 minit nak smpai dia call. Hihik.
Order ini. Setiap satu jenis pizza. Yg jenis thin crust bawak balik. Yg lelain bagi adik2 seunit makan. Hiwhiwhiw. Sedap jugak la Domino's. Kalo nak order online oke la yg ini. 

Kalo makan terus kat outlet, tetap PapaJohn la pilihan walo kat BTS tu smpai naik kematu bontot nak tggu pizza smpai ke meja. Jgn la ko dtg time ko lapar tahap pedih perut esp waktu peak hour (weekday waktu lunch). Mmg ko akan dapat pakej meleleh ailiyo tgk meja sebelah makan.

Jadi.. mari lah makan pizza.

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign