Pages

21 January 2013

Edisi Online Shopping : Lagi Lagi Mila

Argh... Janji Tak Ditepati!
Baru je ngomel2 minggu lepas takmo buat sebarang belian online.
Ni kejadah hapa aku dah buat??
2 helai lagi.
Aaaaaa...

Dush! Dush! Dush!

Tak buleh tahan la.... Mila ni mmg tudung feveret lah.
Dulu kan dah beli selai tu. Mmg sker sgt pakai. Nak beli lagi asik la sold out cepat. Pantang terlambat. Harus tak dapat.
Jadi kali ni bila tahu, rasa cam terpaksa beli gak. Haha.
Terpaksa konon.

Sekejapan je dah sold out kaler tudung aku amik tu.
Aku mmg tingin nak menjengah butik Radiusite ni (yg kat Rawang la. Shah Alam tu jauh nau)
Tapi tu lah, tak berkesempatan.
Jadi, ini lah jadinya.

Maka, mmg nama aku lah hehari nampaknya dapat parcel :P
Ada lagi kaler lain. Sapa berkenan - sila jengah segera ke Radiusite
Oh. Kena rahsiakan dari myDH ni. Terlalu byk sgt belian online bulan ni.
Haha. Takpe kita pakai gi course nati eh. Skali ngan dress yg beli last week tu. Aww.. ailoike.ailoike.

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign