Pages

10 January 2013

Edisi Giler Cadar

Retu ada aku buat entry aku suka cadar. Dan suka beli cadar. Tatau apsal. Bila tgk cadar rasa nak beli, bila nak beli tengok cadar. Gitu. Dulu masa tilam saiz std tu lagi seronok beli cadar kat Jusco tu. Kan memurah 40hengget pun ada. Ehhh... suka tu. Kalo tak kena marah, mmg tetiap bulan rasanya beli. 

Retu gak aku pukul rata kata para isteri ni sker buat koleksi cadar, tp ada 2,3 kengkawan komen kata derang tak suka pun kumpul cadar. Oke, kalo gitu, aku je la gamaknya yg giler kumpul cadar ni.

Tadi ter beli lagi. Erk. Ter oke. Terrrrr...
Tak cadang pun. Tgk2 kat FB, cam lawa sbb my feveret kaler ever.
Pastu design pun simple.
Tp tgk macam dah ada orang nak. Tnya je, dia kata available. So, rembat je lah. Laju2 bayar online. Esuk lusa ke next week dpt lah. Just nice. Trus la tukar nati cadar tu bila dah dapat. Hiwhiw (eh..lenjan trus? takyah basuh? Hahaha)
Dia cam gini. Tp quilt tu takde lah. Beli cadar je. Mmg aku beli pun dari sini lah. cadarmurah.com. Dia ada FB juga. cadarmurah jugak rasanya FB dia. Retu aku beli ngan dia jugak yg kaler merah tu. Senang je berurusan - sms tanya ada takde - maybank2u je duit - esuk lusa smpai lah. Guna pos laju ada tmbh sket lah.


Sebenarnya quilt pun sker gak. Tp tak perlu la kot byk2. Tp nati nak beli gak.

Aku sebenarnya suka yg fitted tu ja. Simple. Tp dek kerana tilam skang susah nak carik saiz fitted dia - yg  ada kat Sogo pun design cam terhad - plus rega pun lebih kurang ini juga - so, beli jelah ada renda2 ni. Mmg bila dah pasang tu napak cam org pakai skirt senteng. Hihihiw. Tp takpe.. ailoike ja.

Kesimpulannya ai mmg pengumpul cadar, yg mungkin akan jadi 'tegar' tak lama lagi. Hiwhiwww.... (mujo myDH tak baca ni..kalo tak..mampuih kena warning nehh.... dia skang redho je tgk aku selalu bawak balik plastik poslaju/parcel. Kuikuikui)

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign