Pages

31 January 2013

Bye bye Januari 2013

Baru sekejap ja rasa menjejak kaki ke tahun 2013. Dan sekelip mata juga dah 31hb Januari. Begitu pantas berlalu. Rasa nya sekejap je tahun 2013 neh (ingat ya.. puasa tak ganti lagi.. tau2 dah smpai bulan puasa je kang).

Oleh kerana last year aku tak smpat buat wrap up 2012, maka utk tahun ni aku nak buat wrap up setiap bulan. Jadi, bila smpai bulan 12, terus buat link ja (Insyallah..jika dipanjangkan umur).


Oke, 31 hari di bulan Januari. Apa pencapaian?
Mggu pertama - Sulit.. mmg sulit.. sbb mak admit spital ujung tahun tu. Pastu bawa mak appmt di IJN. Mak tak sihat. Mmg dugaan betul rasanya.

Mggu kedua - memang ada something. Satu keputusan yg aku buat setelah ditimbang tara (malas nak kata pikir masak2 sbb aku tak pikir sangat pun. Cuma aku timbang tara saja).
Mggu ketiga - Suppose aku ke Ho Chi Minh. Tiket burnt atas sebab exam. Tp kalo tak exam pun mmg aku tak pegi kot. Mak tak sihat. Rasa tak sedap pula kita nak bersuka ria jauh2 tu. Jadi, redha. Ujung minggu - settlekan treatment kat Damansara. Alhamdulillah. Moga ada rezekinya.
Mggu keempat - Keja 3 hari saja. Hujung minggu kena course - 25 hingga 27 Jan di EQ Bangi.
Mggu kelima - Uruskan hal temuduga. Pun kerja 3 hari ja.. hihik.

Permulaan tahun yg agak getir bagi kami sekeluarga sebenarnya.
Banyak yg duka dari suka utk bulan Januari nih.
Moga bulan2 berikutnya, keadaan menjadi seperti biasa.
Dan moga ada kegembiraan dalam famili kami..
Selamat datang Februari.. bulan cinta katanya.. tp yg penting.. ada org tu umur dah bertambah.. apa aku nak bagi ke beliau ni ya?? Ahaks!

Google!
p/s : Esok Wilayah is cuti.. jadi, blog pun bercuti kot. Ai balik kg. Mak buat kenduri. Mmg lama pun dah kami tak buat kenduri. Sblm balik igt nak g MV jap ah. Ada IT Fair kan. Nak carik powerbank, nak carik powerbank

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign