Pages

25 January 2013

Edisi Salam Jumaat 25 Januari

Salam Jumaat.
Pagi Jumaat yg mendung (d Kuala Lumpur). Hujan gerimis (rasanya dari malam tadi lagi).
Semua pun cam layu.

Layu tak layu, ai terpaksa bersemangat juga ke ofis.
Almaklum - ada course kata nyewww...
Takde entry auto-publish. Tak sempat.
Jadi, takde entry la sepanjang course tu.
Laptop tak kuasa nak bawak.
Tapi instagram harus la ber update. Hiwhiwhiw.

Ari ni pun takde idea nak citer apa.
Amik lah gmbr smlm ni. Breakfast sebelum gi jalan2 shopping di Jalan TAR.
Haha.

Seronok juga, org tak ramai pagi2 tu.
Tapi menjelang kul 12 org dah berpusu2 masuk area jln TAR tu.
Dan kami pun laju2 pulang.

Plan utk tgk Juvana postpone ari Senin.

p/s : Sebenarnya nak lunch di rest Mee Udang yg kat Batu Caves yg masuk JJCM last Sunday. Dah smpai pun. Tp parking susah. Pastu myDH tgk org tgh berdiri nak dptkan tempat - penuh! So, kami gi JJCM tpt lain. Uhuks! Tak kira... nati nak pegi jugak. Tunggu..tunggu.

*oh, utk yg drop komen kat Gift-Away tu, next week la kita umumkan sapa penerima gift yang nak di-awaykan tu yer. Jadi, sapa nak komen2 pun buleh lagi. Takde due date pun. Dah announce pun buleh lagi nak komen. Hikhik.

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign