Pages

16 January 2013

Edisi MAD : Relaxing Facial Spa

Haha.
Lama kot aku dah ber voucher2 ni.
Mmg gatal je segala tangan nak klik2 Buy.
Jadi buy ini.

Macam bes.
Lagipun tpt aku tau dan senang nak access. Dokek yo ngan umah den.

Ini entah aku pegi ke tak ni kang.
Tu hari, aku dah ter burnt jugak. Yg buat manicure tu. Sbb ketiadaan masa.
Yang ni, aku nak terus call utk book appmt.
Sabtu depan tak boleh.
Sabtu yg lepas hari Wilayah tu pun tak buleh.
Sabtu selepas itu lah. Yg sebelum raya cina.
Raya cina tu mmg takde plan lah. Nak duk rilek kat umah ja.
Sbb sure ramai org di sana sini. Duk umah dendiam - masak - makan - tido - tgk tv -
Oh. Heaven! 3 hari oiii... 3 hari.. tak perlu pikir apa2 dah. Bes! Ini lah yg aku mahu...!! Ahahahahah.

Lagipun lps tu dah sebuk Hari Kraf pula. Walo mungkin kali ni aku tak la bz nau. Sbb dah unit lain.

Lama pun dah tak ber facial and ber massage2 ni.
Jom, kira rilek2 kan diri. Leh tgk full detail kat sini - MilkAdeal - Jemari Spa

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign