Pages

4 January 2013

Katalog Tupperware : Edisi 9 Jan - 9 Feb 2013

Masih takde mood nak bercerita panjang. Mak masih tak sihat :(

Tapi rajin plak nak upload yg menarik dalam katalog Tupperware bulan Januari 2013 nih. Banyak juga yang menarik neh. Ada juga yang menambah stok ni kang.

Kali ni rajin nak tempek byk2 gambar beserta harga. Harga tu harga katalog. Kalo berminat emel je lah. Harus la ada diskaun lagi buat pembaca blog ini. Terutama rice dispenser tu. Lagi berganda2 diskaun nyer. 

Oke, mari cuci cuci mato. Hihi.

Yang menarik letak di dapur.
(Gmbr ikut arah jam, dari atas ke bawah)
1-Turbo chopper RM129.00
2. Garlic N All Keeper - 1 unit - RM63.20
3.Steam it RM49.70
4. Large Store n Pour (letak minyak) - 3 unit - RM65.10
5. Salt n spice set - 2 unit - RM32.60


Yang paling cantik dan comel utk letak atas kabinet.
Rice Dispenser : RM288.00 
Yang smart dan boleh guna masa kenduri/open house
Ini ai pun sokak! Macam nak beli je ni. Huhu.
RM129.00 - 10 liter -
Boleh beli modular mate kaler biru (dlm gmbr dia
letak bawah bekas tu) dgn harga RM29.90 (rega
sebenar RM44.40)

Yang sweet utk dibuat bekalan
(Gmbr arah jam, atas ke bawah)
1.B2B snacks store - RM41.80
2.Large Square-A-Way - 4 unit - RM64.80
3.B2B Slice & Stor - 2 unit - RM59.80 
Yang boleh dibuat lunch box.
(Gambar dari atas - arah jam)
1. Small Goody Box - 4 unit - RM76.80
2. Lunch box (850ml) - RM42.40
3.Divided dish - RM39.50
4.Soup mug - RM42.60
5.Lunch box (1 liter) - RM39.90
Yang kalerful letak dlm esbox
1. Botol warna warni  1 liter(2 unit) - RM49.80
2.Fridge water bottle 2 liter - RM39.90
3.Handy cool  1 liter (2 unit) - RM59.80

Yang mencantikkan peti sejuk beku :
Freezer mate : RM154.40 (harga sebenar RM193.00)
Free freezermate kaler pink itu. 2 bijik lagi.
Yang menceriakan kabinet.
(Dari atas ke bawah, arah jam)
1.Square round - 4 unit-RM55.60
2.Medium square round - 4 unit - RM74.40
3.Large square round - 4 unit - RM72.00
4.Vegesafe - RM31.00 (utk basuh sayur)
5.Modular keeper - RM73.60 (harga sebenar RM92.00)
yang ini sgt besar yer. Ai dah ada, letak je dlm tpt simpan
sayur dalam peti ais tu. Penuh satu tpt tu dgn bendalah  ni.

Yang ada ong sempena CNY
1. Tall canister (oren) - 1 unit - RM75.60
2. One touch topper small - 4 unit - RM69.60
3.Purple Spring one touch - 2 unit - RM79.80

Yang menceriakan bibir
harga dari RM18.00 -RM49.00

Set penjagaan diri.
Skrg ai guna shampoo kaler ijau tu.
Nampaknya rambut dah kurang gugur sket.
Tu baru pakai seminggu. Rasa oke kut.
Puas dah try pelbagai jenis shampoo.
Shampoo n conditioner hijau RM65

Nak cuci mata lagi? Sila ke sini - Tupperware.
Nak tanya harga? Sila emel ke cikstoberi@gmail.com

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign