Pages

30 January 2013

Minum Pagi, Makan Petang

Ini lah kejadian minum pagi dan makan petang pada hari Senin yg cuti tu ari.
Makan pagi. Cucur udang segera Adabi. Dasar pemalas camtu lah. Masak cucur pun nak segera. Pastu buat sambal bilis. Makan tu ja. Cukup lah. (psstt.. myDH yg goweng cucur tu while me buat sambal tumis.. apa yg penting.. kerjaa..samaa... ahahaha)
Yang macam air tu bukan air tau... tu mmg corak dia.
Kang ada yg kata selekeh plak aku ni nak lap air pun malas.
Tp ramai je tertipu tgk meja ni. Siap ada yg amik kain buruk
nak lap meja. Ihiksss...

Lps tu tak lunch.
Jadi, trus tea-time cum lunch. (kalo pagi org kata brunch, kalo petang??)

Gi kat area Festival KL Mall tu gak la. Apa ke nama dia. Platinum Walk ke apa tah tu. Memula igt nak try kat kedai Sharin Low tu. Tp takpe lah. Next time. Nak makan Mali's. Lps tu buleh beli Tuti Fruiti. Skali tgk tutup plak. Pfttt... eh. bukan ttp buka lambat. 


Jadi, ke sini - Restoran Periuk Belanga. Ke Belanga tah. Ah. Ni pun aku tau sbb abang aku yg dari Ipoh tu retu dia dtg KL and nak makan sini. Wah. Apa kah istimewanya smpai org Ipoh pun nak return makan kat sini. Rupanya dpn kedai Flaming Steamboat yg aku pegi dulu tu ja. Alahai....


Jadi ini lah kami makan. 

Oke, nice.. buleh repeat.

p/s : Seme gmbr instagram. Maaf ler kalo ada yg dh jemu tgk dari tu hari. Huhu. Smlm tak letak, ada yg kata sbb takde insta kilo gram ni, dia tak dpt tgk. Ada yg kata kena follow pulak.. Jadi, takpe. ai tepek je lah ye...

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign