Pages

18 February 2013

Edisi Men-sumbang Suara : Sesi Pertama 2013

Hohohoii.. lama kot dah tak pegi melalak kat kotak merah.
Salu plan tak jadi. Plan tak jadi. Plan tak jadi.
Dah. Tak yah plan.
Terus jadi. Hahahaii...

Rasanya last year sekali je kot g kotak merah.
Tahun ni entah la.
Tpi skali ni pun agak puas ati gak la.
Cuma, lupa nak wat list lagu. Hohohoii.. ini semua poyo...! Nak berlist lagu bagai kan.


Cea.. nyanyi lagu Set Fire To The Rain (Adele).. konon nak jadi cam Shila Amzah kat Asean Wave la. Hohohoii.. poyo! Ini semua poyo! Nak nyanyi lagu Patah Seribu takde plak. Sudahnya aku pulun nyanyi lagu Kosong - 2x. Apakah?? Miahahaha.

Dpt bilik paling luas kat situ. Stock yg org booking wat bufday ke apa tu lah. Besau giler. Tgk Harlinda a.k.a Dee (geng karoke yg berkenalan hanya dari porem mesra dot net. In fact aku mmg ada ramai kawan2 dari porem tu. Nati bebila nak citer plak pasal ni. Huhu). Dia duk hujung sana, aku duk hujung sini. Lama tak pegi. Last time pegi mmg dia pakai touch screen tv. Tp kali ni tgk dah teratur sket la dgn list2 yg ada.

Oke what sesekali camni. Release tension per. Suara tak sedap takpe. Itu blkg kira. Lagipun mmg la buleh berlibur2.. takde anak katanya khenn?? Dan myDH pun tak kesah. Dia yg siap anto oke. Eh.. bukan aku paksa tau.. aku nak g naik STAR je. Dah dkt kan skang ni ngan STAR, dulu PUTRA.. tp dia tak kesah nak anto. Cuma balik mmg aku suh amik la sbb aku beli barang besar kat Sogo tu. Ala-ala comforter (matress cover lah) Jenuh nak usung. Hohohoii..

Dan terjumpa cadar ini.

Hoi! Mana buleh tak beli. Wajibbb beli... bkn senang nak jumpa. Lantak la walo byk btul dah cadar aku beli lately nih. Ini pun amik yg king size sbb kalo fitted ni mmg tak buleh yg queen walo katil ku itu saiz queen. Nati jadi baju singkat. Itu je masalah dia. Kalo tak masalah, mmg lagi byk la kot aku sambar. Hohohoii...

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign