Pages

7 February 2013

Edisi Addicted : Fruited

Yeah. Currently addicted to this game
Yang ni berbeza sket dgn fruit slice atau apa ntah yg swap2 satu lagi tu. Yg ada tarzan tu. Tu bes.. tp tak berapa thrill sgt.
Yang ni menguji minda sket.
Kira kena carik 3 buah yg sama jenis. Kadang kalo untung dpt 5.
Bes woh.

Aku mmg donlod, tapiiii...... giler cpt kering bateri dibuatnya.
Jadi..... aku donlod kat myDH nyer phone. Hihi. Phone dia tak kuat sgt makan bateri.
Ngehngehngeh.

Bes woh. Sapa lum try, bule la donlod.
Aku tgh berusaha utk naik smpai level 10 neh. Giler payah.
Makin lama makin byk fruit yg sama kaler then dah habis masa. Hurmmm......
Itu pun kat phone myDh yg aku lepas level 9. Kat phone aku level 8 ja..

*err.... org takde anak cam aku ni je yang buleh bersenang lenang goyang kaki main android games memacam ni.. maklum la.. byk sgt masa terluang kan. Muahahahah :D

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign