Pages

5 February 2013

Edisi Hari Selasa : 5 Feb 2013

Salam hari Selasa.
Lama pula rasanya tak menulis kat sini.
Bercuti di kampung. Ada sedikit musibah yg menimpa.

"Tuhan Sedang Menguji Kita"

Takpe.. nati2 kalo ada masa kita cerita lah perihal cuti 3 hari tu.


Tgh duk settle kan urusan nak pos adiah utk Gift-Away tu hari.
Ramai dah respond, kasik alamat.
Ada yg tak bagi, tp alamat mmg ada dlm simpanan.


Oh. Ada juga yg mmg tiada alamat dlm simpanan.

Dan tidak pula dia emelkan alamatnya.

Jadi, ada la peruntukkan utk di gift-away kan pula ke orang lain.
Yang alamatnya mmg ada dalam simpanan.
Jadi, kita tgk siapa yg kenaaa.... hihi.hihik.hihikkk....

Utk Norzie, komen kata dah emel kan?? Tp masih tak diterima. Mungkin salah eja stoberi tu menjadi stroberi.. jadi, cuba tgk semula ya.. mungkin nak pos kan dalam minggu ni. Insyallah, kalo takde apa2 masalah. Tapi... alamak! keta plak dah paking jauh... Sabtu pun post office dah tak bukak sekarang ni. Takpe..takpe..buleh adjust. 

Gambar takde kaitan dgn kandungan entry.
Saja taruk sbg penyeri entry. Huhu.
Order online. Telah selamat di terima. Entah bila nak baca. 

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign