Pages

28 February 2013

Selepas WYY 9999?

Huwaa... sebuk aku nak bercerita sama kan pasal ni kan.
Byk pun blog dah up entry ni napaknya.
Plat apa selepas WYY9999 ??

Di tgk dari blog ini, ada siap skali dgn analisis nya..
kredit : http://faezzainal93.blogspot.com/2013/02/plat-apa-lepas-wyy-9999.html

Adakah begini
Atau begini
Atau begini

Tapi aku lebih suka style camni.
Yang ada abjad lain di belakang nombor tu. Style ah... hihik
Kredit : http://paktam2u.blogspot.com/2013/02/inikah-plet-wilayah-selepas-wyy.html
Hari tu aku baru napak satu dua keta ber plat WYA.
Tapi bila check kat web JPJ ni, saat aku menulis ni dah masuk WYB 1671

Laju btul no keta KL ni gerak.
Mungkin dlm pertengahan tahun dah habis WYY9999.
Dengar nya nombor tu pun akan di 'bid' macam WWW.
Tak kesah la. Jangan yg nombor slps WYY9999 tu di bida sudah.
Jadi, sudah boleh kumpulkan semua duit2 di celah2 bantal tu lah.

Eh! Ada kaitan??


Kbai!

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign