Pages

19 February 2013

Edisi PayPal Katanya


Emel ni mmg buleh org terpedaya.
Ye lah. Tetiba je kita terbayar ke akaun lain kononnya.
Tapi tak perlu la buat camni.
Napak beno menipu nyer kome oii...
Dah la hantar ke semua staff kat ofis nih.
Lagi lah menipu woi.

Bila bawak cursor ke link tu, mmg ter pegi tpt lain.
Jgn la sesekali ter klik plak.

Aku ni walo salu buat online payment, aku masih tak berani nak guna paypal.
Biasa mmg aku buat direct payment ja.
Memacam lah nak buat menipu orang hoi.
Byk nyer org jahat dlm dunia ni hoi.

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign