Pages

1 February 2013

Pesta Buku 1 Malaysia

Semalam petang sukarela nak gi majlis pelancaran Pesta Buku 1 Malaysia.
Sukarela yaw. Sbb dia nak wakil 10 org 1 jabatan. So, aku sudi la nak pegi. Sbb kan aku gila buku. Jadi, cam peluang nak pegi trus la tgk booth apa yg ada kan.
Mujo bos lepas. Sbb byk menda nak buat b4 interview ni kan. Tp sy ada adik2 yang berdedikasi. Hikhik.
Perasmian by our Menteri la sbb dianjurkan oleh KPKK.


Ini bukan pesta buku yg biasa tu. Yang tu PBAKL - Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur. Tu biasanya bulan 4. Yang tu mmg la cannot be missed kan.


Pastu misti ada gmbr poyo poyo camni kan. Aiyo.. napak lubang2 di muka ku itewww...

Settle majlis, jalan2 jap la dlm tu. Pegi, naik keta ofis (keta baru woo... Exora WXX lagik.. kuikuikui - eh. perlu ke bagitahu? memang la ini semua poyyyyooo) balik naik tren. Alah. Dkt je kan. PWTC - Ttwangsa - Sentul - Sentul Timur. Tambang singgit patposen. 

Saya beli ni ja.. Kat booth Karangkraf. Jangan ko imagine tpt dia besar cam PBAKL tu yaw. Kecik ja pun. Dia amik dewan kat atas tu ja satu. Tp bes la. Org tak brapa ramai. 
Novel Setia Hujung Nyawa tu melambak. Heh! Retu carik2 takde.. ni da byk pulak. Aku siap order online baru nak ada. MOtipp..tipp...tipppp..... Pftttt.....

Ada satu novel aku teringin nak beli. Tajuk dia Teduhan Kasih. Katanya akan di drama kan serta di pilem kan. Lakonan Adi Putra. Tp pikir dah melambak novel tak baca lagi. Pastu di tambah terngiang ngiang myDH dah warning tu ari "nak novel apa lagi..kat rumah melambak tak baca.." huwaa... tatuttt....
Ada 11 oke tak baca lagi. Tu yg tgh tggu nak smpai (tak buleh gitau berapa buah.. kang myDH tau..mampuih..) List ni retu aku buat. Kena la audit novel sendiri sbb kang tau2 dah lesap ja. Itu pun ada yg lesap rasanya. Cena nak trace nih.. Adoi...

Tapi rasa nak singgah jugak kang. Nak beli gak la.. tak buleh tido smlm tingat novel tu. Hahaha... adoi.. giler.. lagi satu nak beli Ensklopedia Solat tu. Ada 20% diskaun. Maka dpt RM80 kan. Kalo dpt baucer buku ni mmg bes nih.. 

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign