Pages

16 April 2014

Tepu dan Cameron Highland

Yerp.
Itu lah saya ketika ini.
Tepu oi kepala hotak nih.

Terbayang bercuti ke Cameron Highland je ni.
Jangan tanya lah kenapa Cameron.
Tak tahu. Itu je ada dalam kepala ni.
Ikut hati weekend ni aku nak pergi.
Tanya myDH dia kata - tggu la lepas gaji.
Ikut aku mmg tak tahan dah.
Tapi, tak syok pulak kan kalo tak ber wang pergi sana.
Dah la aku target nak beli sayur2 and stoberi kat sana.
Dan shopping kat pasar malam dia.

Tapi sebenarnya nak tenangkan otak jap.
Taknak jalan2 sgt pun.
Just nak rehat. Tenang tenang kan diri.

Baek. Carik tarikh. Carik hotel.
Nanti kita pergi.

Cameron Highland.
Tunggu.
Aku datang.

4 juta komen

wah, sue bru lpas baca satu entry gi Cameron..ni kekda plak entry pasal Cameron... hee..beshnya.. rindu suasana sejuk..
tapi jgn la ramai org kan.. sue pnah pergi time ramai org, haru..haru..

kalo udah tepu tu Puanstoberi... cepat2 le ambik cuti... bukan boleh dipaksa2 ..... kang tensionnn

bila dah tepu .. cuti adalah pilihan terbaik hihihihi .. bestnya cameronkan.. tempat yg x menjemukan...

Assalamualaikum kekda, bestnya.. sheila tak pernah pergi Cameron. opss lupa kekda kan suka stoberi. mestilah suka mai sini kan. heeee

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign