Pages

10 April 2014

Slow Juicer Dari Groupon

Eh.
Groupon buat sale ini pulak....

Best ni uols.
Murah je ni.
Tu ari ai beli kat Lazada mahal sket la dari ni.
Tapi, dia punya aksesori semua sama ja.
Taktau ini brand apa.
Nampak lagi cantik sbb kaler merah n stainless steel.

Sapa yang mengidam nak buat juice cam saya tu, boleh consider ni.
Mmg murah la. Seriyes. RM488 sajork.

Sapa nak beli, jenguk deal Groupon ni
http://www.groupon.my/deals/national-deal/creative-asia-15/718208345

3 juta komen

uhuhuhhu lately rasa nyampah lak dgn juicer sy...
tp mengenang kan akak pernah ckp.. dan sendiri berfikir.. rugi klu beli tak pakai bebetol....
baik btol kan dulu azam tu.. laksanakan n konsisten.. baru beli... heheheh

Haish, lama dah tak shopping kat groupon tuhh. Kena puasa shopping online, yang tak online pun puasa.. hehehe

hohoho memang menarik.. tertarik dabomm... tp kena pendam hasrat hati dulu huhuhuhu

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign