Pages

3 April 2014

Hello April (Dan Selamat Datang JamadilAkhir)

Tak sempat nak say Hello April masa 1st April.

Jadi, hari ni pun boleh lah kan.

"Hello April"

Dan ucap selamat datang juga pada Jamadil Akhir.

1 April adalah 1 Jamadil Akhir juga.
Kejap je masa berlalu.
Lepas tu Rejab (pun jatuh pada 1 Mei), Syaaban dan Ramadhan.
Dah habis ganti puasa uols?? Haha (dia tanya la, sbb dia awal2 dah habis ganti - tepuk bahu sendiri sbb bukan senang awal2 dah habis ganti. Nikmat rupanya rasa ganti awal2 ni. Hihi)
Dah tempah baju raya?? Haha (dia tanya la sbb semua pun dah settle. Hihi)

Tu hari myDH tanya 'awak da tak tulis blog?"
Wah. Ni ai punya SR yg setia nih.
Tapi taktau la URL baru ni dia tahu ke tak.
Tu lah. Dah tak selalu menulis.
Sebok pun ye jugak. Selain tu sejak2 tukar url ni rasa mandom je plak blog. Rasa sunyi je.
Hua hua hua. Nampak nau cam hadap sgt nak suh orang baca blog ni. Muahahahah. Maafkan beliau.


Apa apa je lah an? an? an?

Tp mmg bz. Kerja mmg bz.

Macam lepas satu, satu menda.
Tapi takpe lah. Ailoike je. 

1 juta komen:

padan le lame beno tak berapdet blog puanstroberi kita ni...... cepat2 le datang semangat tu balik.....

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign