Pages

9 April 2014

Wall Sticker : Hasilnya

Tak cukup sebenarnya.
Sepatutnya pokok ni kena rimbun lagi.

Kena beli lagi sepokok ni. 
Tapi, yg takde sangkar burung bagai lah.

Kalau perhati nampak cam putus ranting bawah tu.
Nak buh frame nampak ala2 gantung tu, kena rimbun kan lagi.
Baek. Nati kita carik. Tu hari pergi Perfect Livin - tak sempat nak carik.

Yang ni plak kat built in wardrobe.

Tempek kan bunga tulip. Baru nampak 'segar'.
Cewah.
Cuma tak cukup se pintu lagi. So, nanti nak carik lagi lah nampaknya.

Bes jugak main lekat2 ni.
Tapi, takmo la kalerful sangat.
Kang jadi seperti tadika. Miahahaha.

Ada yg bagitahu, nanti jangan tekap dengan tisu kalau ada gelembung2, sbb nati tisu melekat dengan gam sticker tu - tapi, ku buat - takyah tekap ngan tisu pun sbb dia mmg terus melekat la. 

Ada yg tanya - ada gelembung2 tak?
Jawapannya - tiada langsung. Ini senang punya sticker.

Kalau tak jadi, bukak saja - dan lekat semula.
Easy ma... very d easy one.
No gelembung2 - no stick2 - bersihkan sket wall tu tmpt nak lekat - then lekat lah - takde masalah gelembung ke, nak guna tisu ke apa nak rata kan. Lekat je cam biasa. Settle. Senang banget. Kalau cam wall wardrobe tu lagi la kacang. Kalau kat dinding ada cat tu pun, boleh gak nak bukak balik. 

I beli kat sini
Tapi, bukan beli online, terus je gi booth dia kat Viva Mall.
Ai ada tgk gak kat Lazada, sama sejibik yg ranting tu - mahal dari aku beli terus kat kedai ni.
So, pergi la kedai derang kalau nak murah oke.

Best.
Ai nak buat lagi untuk bilik air, and kitchen cabinet.
Muahahahah.. harap tidak la nampak seperti tadika :P

p/s : Saya tengah nak clear kan barang dalam rumah spti sofa, tv, almari dan termasuk segala tudung2 Ariani, baju sutera batik dll. Tgh nak carik kedai menjual barangan terpakai. Tak reti sungguh la nak jual barang terpakai ni. Kang ada jugak ku bagi pree je.

6 juta komen

Wah, kekda nak clear stock..almari tu almari apa? almari kasut/rak kasut ke? heheh..sue tgh cari rak kasut..
kalau tudung2 tu promote la kat blog.. blh tgk2, berkenan leh trus dtg umah beli..hehehe

ini ke yang wall paper deme asik cakap wall paper korea??... kalo betoi..jenuh le.. sume benda nak korea jee.... tapi lawa le wall paper camni..simple.....

shanteq....yg kat wardrobe tu sueet...

kak, jual kat mudah.my la.. hihi

Ha tak mau sofa? Tak mau tv? Nita nakkkk nakk nakk.

HAHA.

Meh pos sini..

=P

bg pree nak.. nak.. macamlah kita sama size kan haha .. kak ida comel, sy tembun...

cantiklah sticker tu lekat camtu.. kalau deko kat bilik air ada gambar yang sesuai ok jugak kot kan... sambil termenung.. blh tgk² pemandangan terlekat kikikiki .. senggal.

cantik..boleh tanggalkan balik tak sticker nie kalau nak tukar yang lain..

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign