Pages

27 March 2014

Wall Sticker Idea

Menda ni dah lama dah kan.
Aku pulak baru nak gedik gedik nak buat.
Haha.

Lantak lah. Bukan basi pun idea tu kan.
Being me. Kalau nak tu, jam jam tu jugak lah nak kena carik.
Pening.

Jadi, survey2, ada jual online.
Tapi, kalau terus ke kedai dia, lagi murah.
Terus la ke Viva Home (-_-")

Mujo dkt ngan opis. Balik kerja terus ajak myDH. Pergi oke je. Tak jammed.
Skali balik... hamikkau.. 2 jam smpai ke rumah.
Gilos. Padan muka. Mujo laki aku tak bebising.

Sebenarnya aku nak buat gini
kredit : Here
Atau gini
kredit : Here


Ha. Kau.
Tau kenapa aku tetiba gedik nak buat camni.
Ya betulll.... aku tgk instagram 'Mastura'. Kihkih. Nampak cam cantik je dia buat. Terus gedik nak buat. Tapi entah lah jadi apa nanti agaknya kalau dah buat. Kuikuikui.

Lps tu tgk menda ni cam bes je, beli satu lagi. Nak letak kat built in wardrobe. 
Begini lah kononnya. Tapi ini cantik beno.
Aku beli simple saja.



Kalau cantik, nati nak beli lagi nak letak kat kitchen kabinet pulak. 
Begini ke. Haha. Ni kena tangan art nih. Kang jadi pehapa kang. Kuikuikui.


Tapi mendalah ni tak boleh byk2 sgt tempek. Kang nampak cam umah kap lam ya nga pula. Teeeheeee.

5 juta komen

Assalamualaikum kekda, lawanya wall sticker ni. heee sheila nak buat tapi tak kreatif la. hihi singgah menabung digi sini ~~~

CANTIKNYA.. MEMANG KENA TGN BEBTUL SENI SIKIT NAK LEKAT.. KLU SILAP.. XPE .. JANJI SENDIRI PANDANG PUASHATI HIHIHI

kekda...nak tgk hasilnya
hehehe

Hai Kak Reen..

Semalam baru je nengok ada kat groupon! RM28.. Macam cantik jugak ni kalau nak beli hias2 bilik..

Tapi masalahnya, kalau lekat sendiri nanti ada problem tak? Macam gelembung2 ke...

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign