Pages

2 January 2014

Edisi Tahun 2014 - Entry Sulung

kredit : Here
2 Januari 2014 - 30 Safar 1435

Entry pertama tahun baru.
Masih dalam mood warming up kiranya kan.
Macam tak tau nak tulis apa lak. Haha.
Sebenarnya tahun ni, antara azam aku adalah;
mahu kurangkan cerita2 di laman sosial termasuk instagram.

Hurm. Mmg rasa agak sukar lah sbb aku mmg 'kaki' instagram (setakat 31.12.2013 gambar telah dimuat naik 1499 - starting awal tahun 2012)
Bak kata orang - instagrammer tegar. Wah. Gitew.
Tapi, azam kan. Kita cuba lah.
Dan mulai malam tadi aku dalam proses men delete gmbr2 yg dirasakan tak perlu.
Belum habis lagi. Maklum la, gmbr dkt 2k dalam tu. Aku nak kurangkan smpai ratus2 ja.
Lepas tu aku akan public kan semula. Dah. Lantak la. Sapa nak follow ke stalk ke apa ke. Silakan lah. Tp mmg amik masa ni. Sbb ada yg dah delete, pun toing...ada balik gmbr tu. Ceh! Buat penat ja.

Tahun lepas pun, aku dah kurangkan entry kat blog.
Hanya 463 entry berbanding tahun 2012 - 682 entry.
Tu tak kata tahun 2011 - 846 entry.
Fuh. Giler la. Amenda la aku repekkan yer.

So, cukup2 la tu kan.
Biar lah orang tak tahu dari tahu.
Sbb kalau tahu banyak sangat pun, banyak yang tak elok dari yang elok.
Maka, mana buleh kita kurangkan - kita kurangkan.
Kalau boleh buat entry berilmiah sket (tp nati kurang reader la kan. SR skrg ni salu nak skodeng cerita cerita life aku ni. Haha. Aaaaaa.... ayok..ayok..)


Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign