Pages

17 January 2014

Juicing Challenge : Gambar Terpilih

17 Januari 2014/15 Rabiulawal 1435

Hihi. Matikla blog aku ni dah takde citer lain. Asik2 citer juicing. Pastu skrg ni duk citer Cruise. Matik la kebosanan dah. Hihi. Takpe lah. Tahun 2014 kan aku ber azam nak ubah 'corak' blog ni sket. Jadi, begini lah. Harap2 permulaan ini akan kekal hingga akhir tahun nanti, kan? 

Saja suka suka la.
Hari pertama mmg selekeh la juicing aku.
Tup2 da beli mason jar. Terus la taruk juice dalam tu.
Dan,
Allaboutjuicing pick gmbr tu masuk dalam emel yg derang hantar ke semua peserta.
Hihihihi.

Tak ramai ya Msian yg join (atau mungkin join tapi tak post gmbr)
Hey. Abaikan gmbr jus ngan anjing tu. Omputih ni kan macam2.
Tunjuk kat MyDH dia pun 'heh!' Aku pun tak berkenan. Skali elok dia placing situ.

Which mine??
Hihi.

Best la korang - jom la join. Masih boleh lagi. Just klik - allaboutjuicing.
Bkn ada syarat apa pun. Just juicing - and post it - instagram n facebook.
Nanti dia akan emel la recipe, any info lelain.

Cukup  1 week nati, I'll share my juicing pic okeh.\
Mana slow juicer aku nih.. ala..tak sabar tau!
Aku rasa aku dah obses lak ngan juicing nih. Huhu.

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign