Pages

20 January 2014

Cruising 2014 : Krabi - Penang

20 Jan 2014/18 Rabiulawal 1435

Menyampah lah hai tak abis2 citer cruise dia nih kan.. haha. Hadam kan saja lah yea.. tak citer cruise, citer juice.. itu je lah modal skrg. Modal lain takde. Tp citer cruise ni last kot. Cuma mungkin ada cam summarize sket la nati. Ada yg tanya berapa harga etc etc kan. So, nati kita buat satu entry hoke.

8 Januari 2014
Last day.
Kembali ke Penang.
Rasa sedih ada.
Tapi, rasa tak sabar nak balik pun ada.
Haih. Tak lalu aih nak duk lelama kat dalam kapal tu.
4 hari 3 malam memang dah cukup la rasanya.
Kalau lebih lama lagi, mmg muak kot.
Fitrah manusia kan-bukan tptnya dalam kapal tu.
Semua pun cam tak sabar nampaknya nak keluar.

Aku dah siap kemas2 bag semua dah.
Jadi, lepas breakfast kiterang lepak jap atas deck.





Biru is hujung kapal
Putih is depan kapal
Menari di atas kapal?? (-_-")

Kul 8.30pg dah start boleh amik passport.
Tapi sebelum amik passport kena pastikan semua bil2 dah settle.
Collect passport kat lounge Deck 5
Settle seme tu, moh la kita balik.
Kul 11 tarik beg ke deck 4 - berkumpul nak balik.

Tepat kul 12 dah berlabuh di Penang.
Yey!
Dah nak sampai Penang
Sudah berlabuh
Smooth je semuanya.
Keluar - check passport - settled - pastu amik kereta - dan mari lah pulang.

Jadi, begitu lah.
Percutian 4 hari 3 malam bersama Superstar Libra.
Jadi la nak merasa kata orang tu kan.
Nanti boleh naik lagi. Bawak anak pulak ke. Hihi.
Apa pun, memang bes!
Terima kasih Ya Allah atas peluang ini :)

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign