Pages

1 June 2015

Salam 1 Jun Dan Salam Nisfu Syaaban



Alhamdulillah, sudah berada dalam bulan keenam untuk tahun ini.
Apa yang kita dah buat? Apa yang kita dah dapat? Apa perkara terbaik yang kita telah capai?
Kena review semula "SKT" ni. Hehe.

Okay, malam ni malam 15 Syaaban atau dikenali juga dengan malam Nisfu Syaaban.
Half month to Ramadhan.
Bersama lah kita berniat dan berazam untuk menjadi muslim (dan muslimah) yang lebih baik dan istiqamah dalam mengerjakan semua suruhan Nya.

1 juta komen:

lama tak jenguk sini.. kekda sihat?

sekejap jer dah masuk pertengahan tahun.. memang kena review balik azam dan plan awal tahun dulu.. :)

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign