Pages

24 June 2015

Jualan Vendor Di Sana Sini

Menariknya lah hai dekat dekat nak raya ni kan.
Jualan di sana sini.

Nanti ada Vendeur Festival.
Kat Matrade.

Memang tunggu yang ni. 
Sebab macam best. Tu ari pun dapat beli yang best best masa VF.
Lagipun cam selesa sket. Letak kereta mudah. 
Tapi tu lah, plan nak balik kampung minggu tu.
Hurm.
Tapi, dia sampai kul 2pagi.

Lepas tu ada MoodRepublik lak.
Kat PWTC
Ini 11, 12 dan 13 July.
Date dah okay.
But, venue tu macam malas nak pergi.
Mmg lagi mudah dan dekat dgn rumah.
Tapi, bila pikir PWTC.. hurm.. dengan sempit2 dalam tu.
Sbb pernah pergi yang festival apa ntah. Mmg walkway dia sangat sempit.
Terus jadi tak kuasa.
Tapi tak tau lah yang ini.
Sampai kul 5pagi nih. Kemain.
Tgk lah. If tak pergi yangVF tu, try gi yang ini lah.


Then yang ni pun dekat ngan rumah gak.
Yang ni lama sket.
Minggu ni pun dah buleh pergi.


Santai Lebaran Fiesta.
Kat Istana Budaya je.

Actually, bukan nak carik apa pun kat vendor nih.
Just nak carik shawl. Pastu cuci2 mata lah.
If ada blouse n long skirt ke. Dress ke.
Hihi.

Eh. Kat office aiols pun ada lah.
Tapi, bukan lah jualan vendor.
Nanti lah aiols shout out kan.

1 juta komen:

seronoknya. harus ramai org terjah jualan2 mcm ni kan?
teringin hendak beli blouse yg cecantik tu. tapi tu la, mikir hendak bersempit dlm tu nanti.

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign