Pages

18 June 2015

Homemade Kuih Raya 2015

Hai uols.
Selamat berpuasa.
Meh ai nak jamu mata dgn kuih raya homemade.
Kalau berminat buleh order yerp.
Area KL aiols buleh terus COD dalam minggu akhir before raya tu.
Ni kakak ipar aiols yang buat sendiri.
Memang tetiap tahun beliau buat,
tapi tahun ni baru aiols nak iklankan di blog aiols.

SEGI SEGI CINTA
RM25.00 - 50 BIJI

TABUR TABUR ARABIAN
RM27.00 - 50 BIJI

PETAK PETAK OAT
RM25.00 - 50 BIJI

JARI JARI MINION
RM25.00 - 50 BIJI

PECAH PECAH RANGUP
RM26.00 - 50 BIJI


*Yang ni mmg aiols recommend. Sedap.
Tu ari kak ipar bagi tester berebut2 kami laki bini.
Hiwhiw. Yang ni pun aiols nak beli 3,4 balang.

KOKO KOKO MICKEY
RM22.00 - 50 BIJI

BULAT BULAT OREO
RM27.00 - 50 BIJI

KOKO KOKO FANTASI
RM25.00 - 50 BIJI

Mostly berasaskan coklat dan kacang.
Paling sedap yang pecah pecah rangup tu. Mmg recommended lah.


2 juta komen

kemain kekda presentation gmbr atas tembok nampak view KL siap bunga sejambak heheheh.. hehehe nampak sedap.. pape ida wasap klu berminatt ;))

Kekda.. Bulan2 posa ni eyza tgk kuih raya pun dah telan ailio.. hahaha.. semua nampak sedap.. tapi tetiap tahun eyza cilok kuih raya mak jer...

btw Blog Kekda cantik.. penuh ngan strawberri gitu.. ;)

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign