Pages

22 June 2015

Wajah Baru Blog Puanstoberi

Bagi tepukan sket
Cewah!
Wajah baru blog kata nyer..
Omey tak? Omey tak?

Hihiw.

Ai nekad untuk melakukan transformasi pada blog ai.
Tapi, ai is risau jugak takut ilang cam tempoh hari.
Berbulan lamanya smpai ai buat baru yang ni.
Lalu kehilangan semua follower.
(skrg semua silent follower je dah. Tapi, takpe lah. Aiols menulis bukan kerana follower. Cewah gitu. Aiols menulis utk memberi 'something' kepada orang lain. Samada menjadi rujukan atau pun berkongsi cerita. Gitu).
So, aiols pun google lah. Mana nak carik blog designer nih.
Ai mmg google yer. Tak ambik testimoni orang.
Sbb ai pernah lah buat, tgk orang yang pernah buat dgn dia, testimoni cam best, tp bila ai buat, eh, end result tidak memuaskan sepenuhnya.
Lain orang lain taste kan.
Jadi, kita carik sendiri.
Jumpa lah 2,3.

Mostly sbb yang buat pun muda muda, jadi dia cam ala ala remaja jadi themenya.
Ai takmo camtu. Dah kertu2 ni takmo la byk sgt graphic2, lagi apa nama tu doodle. Ha, doodle bagai tu kan. Ai nak ala ala matang, tapi tetap cute. Kahhh.. mengada sangat kan.
Takde la. Lain orang lain taste. 

Ai tgk adik ni buleh buat. Ai go thro' hampir ke semua portfolio beliau.
Haaaa... 
Dan ai puas hati. Ai pilih dia.
Dan jadik lah sebegini.




Ai pun takde nak rushing2 sgt. So, ai biarkan je dia buat. Pastu tak perasan pun dia dah buat. Bila refresh komen tgk ada orang komen kata blog dah lain. Eh, trus lelaju ai view blog. 
Wah. Akak suka.. akak suka.

Tgk blog berwajah baru terus tak depressed. Haha ( Masa tu kan entry latest kan berkaitan dgn depressed lah apa lah).

Okeh. Ai tempah kat siapa?
Ai tempah kat adik ni
MaisarahSidi.com
Klik link tu, akan membawa kepada portfolio adik nih.

Banyak dah orang tempah kat dia.
Dia ada memacam pakej. Dr simple sampai lah yg memacam ada.
Ai amik pakej 3.
Dan ini link portfolio utk blog ni 
Tapi, adik ni ingat aiols sker kaler merah. Tak la Sarah, akk mmg suka strawberry, tapi takde la suka merah sgt. Akak suker purple. Tapi, takkan nak letak background purple kan. Sangat lah tidak sesuai. Haha. Merah pun okay. Yang ni mmg sukalah!

Dah siap tu dia tanya, akak nak chat box?
Hihi.
Tapi, ai taknak. Malas lah. Dah kertu2 ni takyah la kot chat box bagai nih.
Blog puanstoberi dah ada banner skrg.
Aww.

Pastu dah ada ruangan "+follow" and "dashboard" atas sekali.
Cuma, Sarah kata nanti kat sidebar tu kurangkan sket sbb dah meleret ke bawah. Jadi, lambat loading.
Okeh, yg tu nanti akak alter sendiri yerp.

Best.
Ai puas hati.
Jadi, sapa nak tempah kat sarah ni lelaju contact ke dia okeh.

4 juta komen

Cantik cantik.. i like.. (^_^)

tu dia.. tukar rumah blog terus tukar ayat ai ai dalam entry kohkohkohkoh .. jgn marahhh .. nyakat² jer .. tetiba saya baca entry ni kan sy senyum².. agaknya saya pun kena tukar jugak kot barulah mood menulis tu dtg.. sokmoo kelaut je ... memang takda entry baru.. padahal adaje cerita.

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign