Pages

9 November 2012

Edisi Tersilap Design Photobook.

wOHOHOhoww....

Geram betul neh.
Bila masa plak aku beli satu lagi photobook?
Geram btul lah.
Oleh kerana aku tatau aku dah ter beli satu lagi photobook, aku dah tersilap design.
Huarghhh....

Sudah la due date dia 23 November.
Mmg la napak cam alah, lambat lagi. Dan lagi nak buat time cuti byk2 tu.
Tapi.... time tu aku balik kg.
Seme keja dlm pc sini.
Huarghhhhh......

Pulak tu, yg photobook satu lagi tu lain plak dia nyer jenis.
Haish.
Dah design baekk punya. Siap dgn quote bagai.. dia leh salah plak.
Huwarghh... *tarik wambut*

Aku dah terbuat photobook yg latest aku beli.
Yg tu due dia bulan Feb 2013.
Tu aku kompius. Bila masa aku beli?
Utk apa aku beli?
Biasanya aku beli kalau aku dah tau nak letak gmbr apa.
Yg photobook due 23hb tu, aku letak gmbr Redang.
Dah tu yg latest tu aku nak letak gmbr apa?
Gi Vietnam? Itu bukan nak pegi jalan2. Itu nak shopping je. Itu pun tak tentu nak pegi lagi. Eh. Tercakap plak aku nak ke Vietnam. Haha (T____T)

Jadi camna?
Dgn asaiment tak siap.
Photobook tak siap.
Takkan nak burnt.
Giler!

Tu la..giler lagi photobook.. padan muka!
Gambar hiasan.

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign