Pages

29 November 2012

Nak Tambah Atau Nak Let Go Saja?

Sebenarnya aku tgh dilema.

Smlm ada aku post kat FB yg tetiba aku sedih.
Oke la. Terus terang la kan.

Ini berkenaan tiket flight tu lah.
Yg ditakut2 sgt tu berlaku jugak akhirnya. 
Exam aku mmg jatuh dalam date yg aku pegi.
Satu subject lepas - mmg bes, a day before. Tp satu lagi tak lepas - a day before suppose aku balik KL>

Sangat sangat la terkilan.

Tapi nak buat cemana.
Sbb tu la aku tak suka beli tiket awal sgt. Maknanya kena tggu berbulan2 baru nak pegi. Ini la 1st time aku beli tiket yg tempohnya lama (HK tu lain la.. tu naik MAS). Bulan 5 ke bulan berapa tah aku beli tu. Bulan 5 la kot. Balik Krabi tu.


So, nak buat cemna?
Burnt?
Atau top up lagi?

Dilema lah. Nak let go 500 atau pun top up lagi dlm 700.

Biar rugi 500 dari beribu abis kut kan.
Mmg mahal la sbb change flight fee je sudah RM400. Lebih dari rega tiket asal. Bkn ada apa pun yg bes kat sana pun.
Patut lah hati aku ni macam tak excited je. Borang permohonan ke luar negara tak isi, tempat2 pun survey2 gitu ja. Mujor hotel tak book lagi. Tapi..sedih la.. sbb da berangan nak tempah dress kat sana. Sobsss... *eh, kata tak survey, tp tahu jugak kat sana buleh tempah baju bagai. Hoho :P


Tambah ke burnt?
Tambah ke burnt?
Mmg kalo ikut hati tambah je,

tp kalo ikut side yg 'putih' katanya let go je lah.
Nanti lain kali pegi.


Lagipun ujung bulan 1 nak ke Langkawi lagi kan.
Dari aku top up 700 lagi tu, better aku buat beli Vision segala tu kan.

Biar lah RM500 tu.

Kan?
Betul ke keputusan aku ni??
Oh delima btul. Kenapa harus jadi camni. Mungkin ada hikmah di sebaliknya kan. Pikir positif saja.. huhu

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign