Pages

7 November 2012

WW : Markah

It's been long time dah tak tgk markah2 ni.
Maklum la. 10 years dah tinggalkan 
'alam persekolahan' ni. 
Hiwhiwhewww....
*edited : itu aku rasa bkn good, tp sign lectrurer tu. Kan?

*Ah, toksah nak kata "mentang dpt 9/10, nak menunjuk le tu". Kuawasa lah hai. Semorang pun dpt markah ini. Lagipun buat berdua. Lecturer ni mmg sporting.
*Lama tersenyap. Memacam menda lah berlaku. Mak admit spital, assignment tak siap. 50 journal nak dibuat literature review. Nak ter pitam rasa membaca journal. (mujo ada E-Journal skrg. Phew!)
*Next week Insyaallah cuti seminggu. Balik kampung. Jaga mak. Mujo mmg mid-term break. 
*Balik tu nati, Insyaallah, ke Sabah plak. Persidangan HR Kementerian. Sutera Harbour uolzzz... Twehehee..
*Balik dari Sabah ke Tganu pulak. Majlis persaraan di sana. Insyaallah.
*Walau senyap di sini, kat instagram aktip jew. Hihiw.
*Dah jadi tak WW dah ni. Tkpe lah. 
*Kbai!


Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign