Pages

15 November 2012

Edisi Nak Wedges

Bukan cheesy wedges ni.
kredit : google
Tapi kasut wedges.
Jap nak pikir. Ada ke tidok aku kasut ni eh.
Rasa cam takde.
Cuci2 mata kat Zalora.
Comel sgt ni. hihi.
Ini juga menarik.

Ini juga wedges eh.
Kalo camni, aku byk la dulu. Dulu masa sekolah and kat U ada musim kasut tebal cenggini kan.

Yg camni mmg tak pernah. Tp sweet lah. Matang sket. Mostly kasut aku sure ada riben2. Skali kita beli camni plak.
Gambar seme kredit to Zalora. Byk plak kasut cecantik situ. Nati lah, da setel seme keja2, buleh la beli. Retu nak beli cardigan tu, tup2 bukak balik dah habis plak. Ceh!

*nati nk buat entry beza jenis2 kasut  ni. Ada wedges la, stileto la, platform la, heels la kan. Aku pukul rata je. Seme pun kasut. Dulu kawan aku penah tegur, katanya yg bertutup kasut, yg terbuka cam gmbr2 kat atas tu namanya sandal. Ohhh.....

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign