Pages

20 November 2012

Edisi Pretty Hot

Yang dpt dari contest InTrend dulu. Lama dah simpan.
Skang baru nak pakai.
Mmg wangi. Tp aku kureng sket lah.

Mungkin sbb aku tak pretty. Dan juga tidak hot. Lalu tak suka. Haha.

Aku sker bau yg mild2 sket, tp tidaklah terlalu lembut sgt. Cam vanila tu aku tak sker pulak. Bau buah aku sker. Yg macam ala2 aktif la. Dan kalo rose (yg bukan tengit, tp mild) pun buleh consider. 

Aku mmg tak stick to 1 types, 1 brand. Skang ada 3 aku guna. Ikut mood nak pakai mana. Satu yg adiah beday myDH kasik tu ari - Bvglari. Then yg aku beli 2 tahun lps kat airport dulu. Haha. Giler lama tak terabis. Epal Nina Ricci. Ha tara bau2 itu la aku sker. Jimat duit dah takyah beli dah. Tapi rasa cam nak beli je lagi..bln 12 ni memacam perfume kuar skali ngan adiah sempena Christmas. Bes!

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign