Pages

5 August 2015

Majlis Hari Raya Kraf 2015

31 Julai yang lepas.
Hari Jumaat.
Rasanya byk jabatan/office yang buat pada tarikh yang sama.
Sekolah pun sama agaknya. Sbb masa nak g kerja nampak bebudak siap pakai baju melayu/baju kurung.

Weols buat skala sederhana jah.
Staff, anak syarikat n penyewa yg ada sekitar kompleks nih saja.

Cam biasa gak, setiap bahagian ada booth sendiri dengan hidangan memasing.
Weols BKP - Yong Tau Foo. Sub dari staff BKP sendiri ja. Mak mertua dia mmg meniaga YTF nih.
Memang sodap bai tu.
Aku pun pernah beli sos YTF ni dari dia. Mmg derang buat sendiri.
So, kalau uols nak order pun boleh. Nak buat untuk open house ke. Nanti ai bagi contact number dia.

Kami buat petang. After solat Jumaat.
BKP ni sbb macam mewakili mgt. So, selain YTF, kita kena handle sate, kena handle buah buahan, kena handle air. 

Makanan memacam ada. Tapi aiols maleh nak jalan2. Ambik laksa je. Pastu makan makanan bhgn sendiri punya. YTF ja. Sate pun ada secucuk dua ja ambik.
Layan gambar2 sekitar je lah.

My adik2 unit Pemb. Organisasi. Tapi, lagi sorang takde.
Versi ipong6. Why kelam?? Why???
Wif our Pengarah n Timb Pengarah.
YTF. Member kat IG kata ini adalah rare sbb jarang org buat
YTF masa open house.
Dengan akak2 unit Admin (sama bahagian, tapi unit lain).

Owner tu yg tgh tgk kamera tu.
Nak contact number dia buleh la.
Team jaga buah. Boss suh ai pun jaga buah.
Pakat peluh tiak dibuat nya kan. Haha.

1 juta komen:

kitorang smlam jamuan raya opis. best sebab x ya keje n bleh balik awal... eh? heheheh :-P

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign