Pages

14 August 2015

Doa Hilangkan Sakit Senggugut

Kredit to : resepirahsiaku

Cara-caranya.

Ambil segelas air kosong dan bacalah ayat-ayat dibawah tersebut. Ditiupkan pada air setiap kali baca. 

1. Shalawat - 3x.

2. Al-Fatihah - 1x

3. Ayatul Kursi - 1x

4. Surah Al Nahl: Ayat: 65 - 3x








"Dan Allah menurunkan hujan dari langit, lalu Dia menghidupkan dengan air hujan itu akan bumi sesudah matinya; sesungguhnya pada yang demikian itu terdapat satu tanda (yang membuktikan kebijaksanaan Allah) bagi kaum yang mendengar (peringatan ini dan memahaminya)". (Surah Al Nahl: Ayat 65)

5. Surah Ali Imran: Ayat 5,6 - 3x









(5) Sesungguhnya bagi Allah tidak ada satupun yang tersembunyi di bumi dan tidak (pula) di langit. (6) Dialah yang membentuk kamu dalam rahim sebagaimana dikehendaki-Nya. Tak ada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Maha Perkasa lagi Maha Bijaksana. (Surah Ali Imran: Ayat 5,6)

Insha Allah dengan izin-Nya. Moga-moga dipermudahkanNya.

------------
Nak dijadikan cerita, dah lama aku tak kena period pain after buat laps 2 tahun lepas. Tapi tu hari rasa cramp giler.
Jadi, terus google ayat hilangkan sakit. Terjumpa yang ini.
Terus buat. Ambil air segelas. Baca ayat2 tu.
Alhamdulillah..dengan izin Allah.. terus rasa selesa :)

3 juta komen

alhamdulillah, bulan ni x dop period pain...nanti kalo ada lagi, bleh try ni... tq for sharing reen..

Good info.

Alhamdulillah Nita bukanlah orang yang akan sakit bila period. Tapi kadang-kadang sneak tu pun dah rasa nak pitam, apatah lagi kalau yang sengugut betul-betul tuuu..

ST :
U're welkam :)

CIKANITA :
Akk dari sekolah dulu lah.
Smpai lah ke U. Dan orang kata kalau dah kawen, hilang. Hilang lah tpi mild2 tu ada jugak.
Lps buat operation baru okay.. tp kengkadang ada jugak lah sesket.

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign