Pages

24 October 2014

#puanstoberijalan2 : Teaser


Hai kesayangan!
Bercuti selama 5 hari 4 malam (5 hari 5 malam to be exact. Huhu).
Di bumi kanggaroo.
Western Australia.
Semalam touch down dalam jam 12.30t.hari.

Best!
Nanti kita sharing is caring yerp.

10 juta komen

dah keluar teaser dah! yeayyyy

tu dia.. dah ada gambar teaser dah ....

syiokkknyer kak..pi obersea..details entries plis2..

wahhhh..bestnya!!!! heaven sungguh destinasi percutian kekda kali ni..jeles sungguh ni..

(sorry kekda, lama x singgah sini. blog saya pun baru2 ni je update..)

waa...xsbr jugak nk tgk kanggaroo ni.jeheheh

salam kenal:)

Wahhh kekda dah blk ye...sonoknya.

Kekda dah tak on fb ye kekda.eka dah jrg buka blog,jrg blogwalking.tu yg br tau kekda fly sana
Apa2pun alhamdulilah selamat pegi slmt blk ye.nanti tempek gmbr byk2.nak pegi tah bilanya,tgk gmbr kekda pun jd la.letak kos sekali yek,mana tau nanti duit dlm tabung ayammdah penuh boleh la ke sana

cepat update! tak sabauuu nak baca ni hehe..

very tak sabar ni...cecepat cerita kekda

Yeayy!Lekas-lekaslahh update :)

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign