Pages

28 August 2014

Jumpa Kawan Baru

Tahun ni tak buat acara makan2 skala besar, jadi takde la kenal ramai kawan baru.
Macam masa house warming (last 2 year), and makan2 last year, ramai gak ajak blogger. Jadi, ramai yg datang n dapat berkenalan. Walau ramai yg cam segan je sbb 1st time jumpa kan.
Eh, takyah la segan2. Datang je. Macam Su Su n Elina tu, mmg katanya setahun sekali la kita jumpa pun. 
So, tahun ni, buat makan2 skala kecil, jadi takde la ajak reramai pun.
Sapa free datang je.
Ajak juga kengkawan sekitar2 rumah.
Tahun ni dapat kenal lagi sorang kawan baru.
Actually pun dah kenal melalui blog kan.
Tapi, bila jumpa baru rasa cam ... 'mesra....'

Hihi.

Rasa ramai je kenal kot blogger nih.
Cikgu Azrine kita nih.
Kiterang sebaya tp beliau dah ada anak dara yg sama sebaya dgn salah sorang anak buah aiols.. oke..nangis tepi pintu ...





Sempat gak dia meluangkan masa datang bersama anak2 nya.
Yang ramah tamah kakcik tu. Comel sgt dengan keletah dia. Hihi.
Siap asyik usha kolam je. Huhu.
Oke. Nanti datang lagi rumah acik Ida oke. Kita mandi kolam.

Thanks tau Rine, sudi datang umah kite.
Sempat gak mintak cara2 buat cucur rangup sbb anak2 dia suka makan. Hihi.

edited :
Rine pun up entry lebih kurang waktu sama ngan aku up entry ni.
Cerita dia : http://azrinzfamily.blogspot.com/2014/08/jemputan-raya-rumah-blogger-puanstoberi.html

4 juta komen

su su wajib datang
setahun sekali je jumpa pun
ihikk:-) terima kasih kekda jamu kami dengan cucur ranggup

Haha..bdk2 ni mmg hantu kolam..pntg jmpa.tp abhnya plak tak bg sgt mndi2 nih.
Mmg sedap sgt tau cucuq tu tp blm smpt cuba

bestnya!
thn ni tak berkesempatan nak raya ke kl
klu tak, saya dah call akak awal2 nak makan laksa hehe

ahhhh tak aci...kekda takde ajak ponnnn!!sob sob sob :(

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign