Pages

6 August 2014

Matta Fair : September 2014



Pic credit : http://blog.malaysia-asia.my/2014/06/matta-fair-september-2014.html

Save d date!
5 - 7 September 2014 @ PWTC
Last March tak pergi sbb takde apa yg nak dicari.
Kali ni, InsyaAllah pergi sbb ada menda yang nak dicari.

Jom uols. Reramai gi Matta Fair.
Yang nak carik tiket cruise ke apa ke, ini lah masa nya.
Berbaloi baloi.
Last year pun weols beli tiket cruise masa MF bulan Sept ni lah.
Beli bulan 9, pergi bulan Januari.

Ticket masuk : RM4
Utk info lain buleh tgk web Matta Fair.

Pergi lepas ofis hari Jumaat tu pun best jugak kan.
Orang pun tak ramai.
Tengok la cemna.

3 juta komen

cruise...cruise... dri hari tu teringin.. kita x penah jejak pun matta fair ni tau..hhehe

tiket cruise tu berpe?? masa last year u beli tu pn stoberi?hehe mcm best jeee

waaahhhh... .awei dah promote matta fair KL nampak?? .... hihihi

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign