Pages

13 August 2014

Riang Ria Hari Raya

Ni masa majlis hari raya kat ofis (12.8.2014). Kali ni buat waktu ofis. Dulu biasa buat weekend. Tp buat masa ofis oke jugak sbb cam teratur sket.

Rasanya tak pernah dibuat jadi giler bergambar nih.
Tahun ni pecah rekod lah.
Beratus kot gmbr.
Gmbr masa majlis tak byk sgt, tp bila dah naik ofis, mmg bergambar je kerja nya. 
Sorry lah aiols memenuhkan wall FB n instagram uols dgn #harirayakraf2014 yaw. Hiwhiwhiw.

Gmbr masa makan mmg tak byk. Sbb, baik lah makan.
Lots of food. Kambing bako, satay segala lah.
Sebelum
Selepas.
Berterabur phone ha.
Ni sebelum makan. Boss da turun.
Kiterang bergambar dulu kat atas. Tak penuh satu dept lagi nih.
Kami #teampurple kat HR.
Lagi #teampurple
Baru dpt kumpul semua unit HR.
Eh. Boss tak ready pulak. Huhu.
Dapat monopod. Lagi la terus jadi 'hantu selfie'
Gedik buat duck-face
Suka sgt gmbr ni. Cam happy je weols.
Semua sporting.
Saja buat ikut tema.
Kali ni kat BKP, merah, pink, biru takde.
With adik anje2. Huhu

Banyak lagi. Tp cecukup lah ni dulu.
Kang menyampah pulak tak hehabis gmbr raya je kan. Hihi.

p/s : Aiols tak buat openhouse tahun ni, tapi sapa nak dtg, dipersilakan datang. InsyaAllah, kalau weekend ai masak best2 sket. Tapi w.app/msg dlu, sbb umah aiols pun tak buleh terjah camtu je kan. Nati kang guard tak bagi masuk pulak sbb tak tahu no. rumah. Huhu. 
Igt ujung minggu ni nak buat laksa, tup2 heboh sana sini bunga kantan takde stok (igt payung Petronas je takde stok. Haha). Jd kena carik makanan lain lah nak buat. Ke nak buat laksa jugak.. hurm...

6 juta komen

kt orang opis open house esok hihi.. tertutup jer.. staf².. xde kambing huhuhuhu ...

wahh nak masak laksa yer.. hujung minggu ni.. nnt kt wasuup kot terlepas area sana.. sebab nak pg damansara sabtu tu.

meriah kekda jamuan raya :-)

kalau dah pakai lelawa rugi tau tak bergambar
selamat hari raya rin!!

majlis hari raya jabatan Yani esok, KekDa.....makan-makan yang tempah dah banyak, ade plak mulut2 yang ringan main point Yani suruh buat dessert itu ini....adeh, malasnyer.....

Cantik laa kain kekda tu :)

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign