Pages

29 May 2014

#puanstoberisuka : Shawl Online



Menarik?
Tertarik?
Yang ni?
Sweet angat kan.
Omey angat kan.

Nak tgk lagi yg sweet, yang omey.
Klik saja happylifeshoppe

Huhu.
Sebenarnya ini kali kedua aku repeat beli kat sini.
1st dulu kiterang beli 3 orang. Jadi, cost post tu cam murah la buleh share kan.
Aku beli yg ni masa tu.
Mudah bentuk.
Tak perlu iron.
Dan aku ni jenis tak pakai inner kan. Walau tak pakai inner/anak tudung, dia masih elok terletak. Tak jarang sbb kita akan belit dua kali.
Dia jenis wide shawl, dan ukaran panjang dia pulak tak terlalu panjang.
Std la cam shawl lain. Cuma wide.
Setengah shawl dia cam wide, and terlebih panjang. So, orang kecik molek (eceh perasan la pulak) cam aku ni dia cam kembang2, besar sgt.
Yang ni just nice.
Lagipun dia nyer material lembut dan ringan. Tak terasa la berat ke apa.
Sebab tu la aku repeat beli 2 yang atas tu.

Cara berurusan pun mudah.
Emel tanya available ke tak yg kita nak tu. Pastu cepat je dia balas.
Terus bayar. Antar screen capture bayaran kat dia. Dia balas dengan tracking order skali.
Tunggu dalam 2 hari dah smpai (aku tu ari, order Jumaat, dia pos Isnin, Selasa smpai)

Dan terus pakai. Sebagaimana diciwi kan di instagram nih.
Muahahaa.
Model kat atas cun, cantik.
Dapat ke aku.. hanyut.... dengan tembam nya. Eh. Dah lama tak juicing. Berat naik woh.

Apa pun, Masya n Cha komen kata nampak muda.
Aww.. terus jatuh perasan muda 10 tahun dari usia sebenar (T___T)

Uols pergi la riki riki. Dia ni tak pernah aku tgk amik slot iklan kat i.g yg femes2. Tp stok dia mmg cepat je abis. So, uols.. check it out yerp... happylifeshoppe

2 juta komen

KekDa..kat opis Yani ni dah jadi fenomena budak-budak opis pakai shawl....Yani sorunk je yang belum terkena sumpahan shawl..heheh....ntah la..rasa renyah nak pakai bila ada spek mata ni...sure muka berkotak...hahaha....nanti-nanti la, tggu mood bershawl bagai diseru.

sue pun pape suka online shopping je..tapi kalau bab shawl bukan supplier sama..tukar2 org..x jumpa lagi kot yg btul2 sesuai

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign