Pages

27 May 2014

Kasut

Rasa cam dah lama tak beli kasut.
Eh. Ye ke?

I mean, kasut yg bawak pergi kerja.
Ekceli bukan kasut pun.
Kasut tu cam bertutup semua tu kan.
Aku tak minat kasut bertutup.
Tapi ada la.
In case utk majlis formal, cam kena bertugas sambutan/protokol/usherrete ke.
Ke pergi interview ke.
Ewah. Bila tahun tah aku interview. Takde dah pun.

Aku lebih suka sandal atau wedges.
Rasa cam nak beli lah.
Sekarang aku pakai selipar tebal je kat opis.
Haha.
Oke gak kan. Tak la nampak cam selipar jamban sgt. Haha.

Tgk2 kat Zalora.
Rasa cam nak beli.
Aku tak pernah beli kasut lagi kat Zalora.

Aku tgk saiz 4. Tapi takut plak tak muat kalau saiz 4.
Kang beli saiz 5 terbesar plak.
Saiz aku tu je. Ada certain brand saiz 4, certain 5.
Tapi mostly 4.

Ni kang, aku dah tgk2 kasut ni, sure kat Google nati ada je iklan2 kasut.
Selalu camtu kan.
Kalau kita google hotel ke apa, lps tu ada je iklan camtu ngekor kalau kita bukak web lain.

Pandangan mata aku tertancap yg ni.
No. Aku bukan peminat pink. Tapi oke je kot kalau ada wedges nih.
Ini bagus, hari Khamis buleh pakai.
Kasut batik. Haha.

Style camni mmg banyak la dalam koleksi aku.


Ni pun cam comel. Tapi tak sesuai ke opis plak.
Tinggi benau.

Jap ah. Tgk kat Zalora lah. Senang tak yah gi kedai ke mall ke.
Pergi pun buat pening kepala je.
Biasanya yg aku suka pasti takde saiz. Menyampah je.

2 juta komen

setuju.... awok pun dah start beli online.... Zalora pilihan awok...

zalora, kalu dah dpt brg tp x sesuai ngan kita. bleh tukar kan..

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign